Ihastuin Koiratarha Kulkurin Elli-rottaan, joka on Zaya's kasvattajalta. Pitihän sellainen ihana pötkylä itselleenkin saada. Päädyin hakemaan samalta kasvattajalta Turusta 2 rottatytteliä, joiden nimeksi tuli Pipsa ja Maisa. Pipsa on väriltään russian topaz ja Maisa russian blue agouti. Eli kuvissa Pipsa on vaaleampi ja Maisa se harmaa.

Tyttelit ovat aivain mahtavia! Nyt on ihana kun tytöt ovat kotiutuneet kunnolla ja tulevat juosten häkin ovelle kun sen avaan

Dumpsun väritys on tummentunut huomattavasti ja tässä siitä kuva.

Apulasta löysin ilmoituksen, jossa myytiin noin 6kk vanha rottatyttö, joka saattaa olla tiineenä. Ja Alli tuli sitten meille. Se oli ollut edellisellä omistajalla noin viikon ja siitä 4 päivää poikarotan kanssa. Joten todennäköisesti vauvoja todellakin tulee. Rotilla on 5 päivän välein kiima. Noh, ed.omistaja luopui Allista, koska heidän kissansa ei tullut toimeen Allin kanssa. Alli oli purrut sitä kissaa. Nyt täytyy heti kertoa että mä olisin ainakin tyytyväinen jos nuo mun rottukset puris kissaa. Oppisivat ettei sinne häkille tartte mennä härkkimään. Tosin melkein nuo kaikki mun kisut on sellasiankin löllyköitä että ei ne varmaan kyllä hirveesti noita tytsyjä kiusais. Rottukset siis majailevat makkarissa ja kisut on muutaman kerran saanu käydä siellä. Tässä Allista muutama kuva, neitiä on hieman hankala kuvata... Se on purrut mua 2 kertaa ja kerran ottanu vaan kiinni tyyliin et: hei muhun ei tartte koskee. Kun sen peppua silitin... Joo'o noh toivotaan että toi ois vaan raskausajan äksyilyä... Allin kasvattaja haluais Allin takaisin, mutta päätin pitää sen itselläni. Toinen on saanut reissailla niin paljon=( Ja hyvää huolta on tarkoitus kaikista näistä karvapalloista tarkoitus pitää, vaikka ne ei niin ihania aina olekkaan. Nonniin, tässä nyt niitä kuvia:

Ja vielä rottuksista. Maisa alkoi aivastella melkein 2 viikkoa sitten ja nuha seuras perässä. Alkuun annoin nutriplussaa ja tuntu että vointi menikin paremmaks, nuha loppu kokonaan ja aivastelukin väheni. Sitten kävin Helsingissa ja kun sieltä tulin taas täällä pärskittiin=( Vein tytö ell pakeille ja ab kuurihan se sieltä mätkähti. Mielenkiintoista syöttää ab:ta rotille... No, onneksi sentään Maisis ja Pipsukka ovat niin löllyköitä mamin mussukoita että ei ne nyt ihan hirveesti pistäny vastaan. Ab kuuria jatkuu 1 viikko 2x/vrk. Onneks ei mee niin että työaamuna pitäs antaa... Siitä ressistä ei sitten tuliskaan mitään.