Jospa sitä taas koittas vähän päivittää :) Windalla ei syksyn jälkeen enää ole ollut hiivakorvatulehduksia! Ja nyt on kaikkien koirien kanssa siirrytty luonnonmukaiselle ruokinnalle eli ei enää nappuloita. Raa'an lihan ja luiden lisäksi koiruudet syövät puuroa (hirssa tai kaura) ja/tai kasvismössöä. Pikkuhiljaa pitäis lisätä noita marjojakin, mitkä kauheella vaivalla tuli viime kesänä kerättyä:)

ja tosiaan lauma on kasvanut koiralla:) Lyyli on sekarotuinen, ajokoiran mallinen mustavalkoinen tytteli. Ikää ell arvion mukaan on noin 2-2,5v. Karkaileva otus... Lyyli tuli tarhalta kotihoitoon, koska se karkas kaikista häkeistä sieltä. Nyt tytsy on aika hyvin pysynyt tallessa, mitä nyt 2 kertaa karannut tässä parin kuukauden aikana.

Dumpselson on edelleen laiha, mutta ruokahalu on parantunut huimasti verrattuna nappuloiden syömiseen. Vaasan näyttelyyn olisi tarkoitus mennä, mutta katotaan saako tota ees pikkusen lihavammaks ettei tuomarin tartte taas kysyä oonko mä madottanu sitä. Agilityssä ollaan edetty paljon, mutta pari viikkoa sitten Diddis säikähti keinua ja nyt kaikki kontakti esteet on ihan hirveitä:( Pikkuhiljaa ollaan niitä koitettu harjotella, mutta saa nähä uskaltaako se koskaan mennä niitä vauhdilla.

Winda on ihana karvapallo:) Sitä aina kerkee unohtamaan kuinka karvanen se onkaan kun se on täydessä turkissa. Mamin pikku sylivauva <3 Windan kanssa ollaan edetty tokossa (vihdoin!) ja nyt seuraaminen on mennyt tosi hyvin! Vielä kun kaikki muutkin sais kuntoon niin päästäis kokeisiin. Jäävät liikkeet tuottavat tällä hetkellä eniten tuskaa... Mutta onneks Leena Tammilehto on käynyt nyt pitämässä noita seropien toko-treenejä niin ollaan päästy eteenpäin. Winda on nykyään aivan villi! Ennen se oli semmoinen sohvaperuna, mutta nyt se tekee kaiken ihan täysillä:)

Aidalla on jonkinlainen maksaongelma, lievä, mutta ongelma. Kaikki alkoi siitä kun sillä viime syksynä oli kokoajan vilkkuluomet esillä. Nyt se syö renal-ruokaa ja vointi on mennyt jo paremmaksi. Tosin kontrollikokeissa ei kaikki arvot olleet menneet parempaan suuntaan, mutta toivottavasti se paranee. Niin ja onhan tänne eksynyt uusi mirrikin! Kiela on viime kesänä tarhalle tullut mamma-kisu, joka sai 4 poikasta. Meijulla onkin Kielan tyttö Kaisa, joka on ihan äitinsä näköinen. Kotihoidossa on vielä Martti eli Mara :) Mara olisi voinut jäädäkin tänne, jos Lyyli ei kohtelisi sitä niin huonosti. Mara ei vielä kaiken lisäksi tykkää koirista. Joten on sen parempi jossain koirattomassa kodissa. Täällä oli kotihoidossa myös Holger, joka ei oikein tykännyt myöskään koirista. Ja muutenkin se oli tosi arka. Sitä sai silitellä ja se jopa alkoi kehräämäänkin tyytyväisenä, mutta heti jos sitä yritti nostaa tai ottaa kiinni se meni paniikkiin. Nyt Holger asustaa tarhan toimistossa. Toivotaan että se siitä kesyyntyy niin ettei sitä tarvi lopettaa.

Alkaa olla eläinluku täynnä!;) Jospa nyt ei sitten ennen luonnollista poistumaa tulis enempää kissoja eikä koiria. Pitää koittaa pysyä tiukkana:D