Päivittely jäänyt hieman vähemmälle hetkeksi... Tosiaan Alli sai pieniä nakkeloita, joista kotiin jäi 2 tyttöä Alma ja Elli, sekä 2 poikaa Mörkö ja Mölli. Mörölle ja Möllille olisi tarkoitus etsiä uusi koti. Menee vähän liikaa tilaa noihin 2 häkkiin ja aikaakaan ei niin hirveästi ole. Rotat muuttivat juuri makuuhuoneesta olohuoneeseen ja Winda on ihan innoissa niitä vahtaamassa koko ajan.

Tällä välillä Dumpsulikin on käynyt virallisissa näyttelyissä tuloksina H ja EH. Kahdessa pentuluokassakin käytiin ja toisesta saatiin kunniapalkintokin. Windan kanssa ei näyttelyissä olla nyt käyty. Winda loukkasi kesällä tassunsa ja sitten se steriloitiin ja juuri kun päästiin takaisin agilityä treenaamaan niin eiköhän nyt sitten pukannut kennelyskän Winksun kanssa ollaan tokoiltu ja seuraaminen yhtäkkiä meneekin hyvin! Nyt ollaan liikkeestä seisoomaan jäämistä koitettu aloittaa harjoittelemaan. Vois nuo sairastelut loppua pikkuhiljaa. Dumlen kanssa ollaan agilityssä edetty aika hyvää vauhtia ja nyt alkaa pojalla olla melkolailla kaikki esteet läpikäytynä. Etenkin pussi, pujottelu ja keinu vaativat vielä varmuutta. Windasta on tullut oikein iloinen ja aktiivinen koira! Jotenkin W on vain piristynyt, melkein kuin se olisi ollut masentunut ja nyt se olisi parantunut. Ja D on oma ihana aktiivnen itsensä (lue: ADHD-duracel-pupu) Paitsi nyt kun se alkaa olla toipunut kennelyskästä niin tänään se on ollut ihan outo, maannut vain ja ei syönyt aamuruokaansa. Masu selvästi kipeänä. Parafiiniöljy tupsauksen sai, kun ovat eilen ja toissa iltana saaneet hevosenluita. Itse D ei niitä luita saa ruoskutettua rikki, mutta W paloittelee ne sekunneissa. Voi olla että D on niitä Wn jämiä niellyt. No toivotaan joka tapauksessa että poika paranee. Nyt se on jo vähän pirteämpi.

Kissuja on siis tullut yksi lisää. Uuden tulokkaan nimeksi tuli Aida. Aida on savunharmaa ja oletettavasti puolipitkäkarvainen. Tällä hetkellä sillä on vähä nouto turkki, joten jännityksellä odotetaan lopputulosta. Julius ja Trixie ei tule toimeen kunnolla vieläkään, mutta paremmin jo menee. Oliver ja Trixie kävivät eilen rokotuksilla ja se sujui yli odotusten. odotin kauheeta katastrofia, mutta molemmat olivat niin kauhusta kankeana että kaikki sujui oikein hyvin. Manulla on pissiitti. Se on nyt jo muutaman viikon pissinyt ympäri kämppää. Ensimmäinen ab-kuuri alkoi noin 12 pvä sitten, joka mitä ilmeisimmin ei tehonnut ja nyt eilen saatiin uutta antibioottia. Viime sunnuntaina Manu alkoi uudelleen pissata verta ja pissaa edelleen. Toivottavasti tää kuuri tehoaa ja Manuli paranee pian. Hieman ottaa päähän siivota niitä kissankusia ympäri kämppää ja Koirillekaan ei voi laittaa mitään peittoja lattialle kun nekin sitten pissitään samantien. Tänään sai oikein pestä sängystäkin kaikki petivaatteet ja päiväpetion kun sinne oli käyty kuseksimassa.

Hoitokoirana on Riku pitkäkarvainen collie. Hieman ärsyttävä tapaus. Akvaarion haluaisin sellaisen että mirrit ei pääsisi sinne enää uimaan, mitä täällä harrastetaan vähintään kerran viikossa. Ja parketti tykkää. jahas siellä se Trix onkin menossa akvaariolle... Joisivat vesikupeista kun sellasia löytyy useempi kappale.

Tytyjen uusi häkki

Alli ja Allin nakkikansalaiset :)

 

 

 

Kesämatkailua ;)

Winda nautiskelee :)

Aida

Maisis nukkuu :)